Совети за секој маж: како до перфектно организиран гардеробер

Кој сака максимално скоцкан гардеробер? Нормално дека сите. 

Но реалноста во овој инстаграм минималистички турбулентен свет, во кој времето е се пократко, е дека гардероберите ни се хаос и ретко кога се посветуваме да ги средиме. Дури ни девојките немаат толку време за средување, не па ние мажите. Затоа следете го внимателно правилникот во продолжение, и одвојте бар еден ден во две недели (да не речеме една), и посветете некој саат на вашата гардероба. 

Грижете се за неа, затоа што гардеробата се грижи за вашиот изглед и вашиот стил.

ДИПЛЕТЕ ГИ КОШУЛИТЕ ПРАВИЛНО КАКО ПРОФЕСИОНАЛЕЦ

НАУЧЕТЕ ВОЈНИЧКО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОСТОРОТ ВО ФИОКИТЕ

НАУЧЕТЕ КОГА, НА КОЈА ГАРДЕРОБА И КАКВИ ЗАКАЧАЛКИ СМЕАТ ДА СЕ КОРИСТАТ

ГУЖВА ВО ПЛАКАРОТ Е ЗАБРАНА БРОЈ 1

ОБРАТНО ПРУЖАЊЕ НА ПАНТОЛАНИТЕ

ДИПЛЕТЕ ГИ БЛУЗИТЕ И ЏЕМПЕРИТЕ

КОРИСТЕТЕ ДРВЕНИ ПОМАГАЛА ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ФОРМАТА НА ЧЕВЛИТЕ

ДРЖЕТЕ ГИ ОДВОЕНО ЧЕВЛИТЕ И ОСТАТОКОТ ОД ГАРДЕРОБАТА

СТАРАТА ГАРДЕРОБА, ИЛИ ОДНЕСЕТЕ ЈА НА КРОЈАЧ ИЛИ ВО ЦРВЕН КРСТ

СЛЕДЕТЕ ГО ONE-YEAR ПРАВИЛОТО, И ОБНОВУВАЈТЕ ГИ ВАШИОТ ГАРДЕРОБЕР

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.