Совет на денот од легендарниот Џон Кенеди

Еден од најмладите претседатели на сите времиња, Џон Кенеди имаше огромно влијание во светот на политиката водејќи го слободниот свет низ кубанската ракетна криза, достигнувањата во вселената и клучните моменти во движењето на граѓанските права. Тој исто така, имаше и големо влијание во светот на модата, и докажа дека политичарите не треба да носат само костуми. Џон Кенеди важи за човек кој многу го има сменето стилот на голем број на светски лидери во светот.

Немој да се молите за полесен живот, моли се да бидеш силен човек!

Leave a Reply

Your email address will not be published.