Со myWorld и Рептил Маркети добивате 5% Super Cashback

По повод долгогодишна успешна соработка и заедничка цел во континуирано градење лојална мрежа на потрошувачи кои ќе можат секојдневно да ги користат бенефитите од ова партнерство, myWorld(МАЈВОРЛД) и Рептил Маркети овој месец на потрошувачите им нудат безброј специфични поволности на членовите на myWorld. 

Во чест на прославувањето на 25 години од своето постоење, Рептил во соработка со својот партнер myWorld во текот на цел месец Ноември ви овозможуваат едно поинакво шопинг искуство за вас.

Како член на myWorld со секое пазарување во Рептил маркетите, или онлајн на нивната веб страна marketonline.mk, промотивно во текот на Ноември добивате 5% Super Cashback од износот на пазарувањето и одреден број шопинг поени. Истите поени, подоцна, можете да ги искористите за дополнителни попусти на одредени производи во маркетите на Рептил кои можете да ги пронајдете во benefitlounge-от на веб страната на myWorld, а вратените средства можете да ги користите за повторно пазарување со дигитален ваучер – eVoucher каде повторно добивате Super Cashback 5%. Тоа што е најважно, поените ви стојат на располагање, а вие одлучувате кога и како ќе ги искористите. 

Пазарете во вашиот омилен Рептил маркет секој ден и уживајте во подобностите коишто ќе ги добиете како член на најголемата заедница за лојалност myWorld. 

Регистрирајте се бесплатно на следниот линк, и станете дел од најголемата заедница за лојалност myWorldи користете ги бенефитите при вашето секојдневно пазарување.

Leave a Reply

Your email address will not be published.