Спремни за викенд? Еве што се ви треба за да го поминете на едно друго ниво

Викендот е пред нас, и се најавува лошо време, но тоа не не интересира. Ние ќе се надеваме дека ќе биде идеално. Кога сме на тема викенд, ние ќе ви најавуваме што се ви е потребно за овој викенд и наредните, за да го поминете на едно друго ниво.

ДОБАР ПИЈАЛОК: Glenfiddich Grande Couronne

ДОБАР ЧАСОВНИК: Patek Philippe In-Line Perpetual Calendar

ДОБРИ ОЧИЛА: Persol Steve McQueen

ДОБАР МОТОР: Triumph Scrambler 1200 Steve McQueen Edition

ДОБРА ПУРА: JC Newman Brick House

Leave a Reply

Your email address will not be published.