Среќен роденден Жарко Димоски!

Денеска е убав ден, денеска нашиот водител Жарко Димоски го слави својот роденден. Му посакуваме многу среќа,здравје и успех, и да продолжи на патот на џентлмените. Бидејќи тоа е правиот пат.

Честитки Жаре!

Leave a Reply

Your email address will not be published.