Стилот на Клерк Гебл (ФОТО)

Клерк Гебл, холивудскиот заводник кој живеел како крал. Оваа реченица го отсликувала еден од најголемите холивудски глумци. Тоа е фактот дека секогаш уживал во добро друѓтво, со убави ени. Уживал во пури, добар пијалок.

Неговиот препознатлив брк е симбол кој го отсликува само него. Неговиот брк е симбол на препознатливост кај мажите.

Важел за секогаш скоцкан од глава до пети. Во добри одела, со добра машна како што го личи секој маж.

Погледнете низ фотографиите за неговиот џентлменски стил.

Leave a Reply

Your email address will not be published.