Столе Димитриевски: За мене џентлмен е Пеп Гвардиола (ВИДЕО)

Македонскиот “октопод”, Столе Димитриевски, за Џентлмен Магазин ни откри многу интеесни работи од неговиот приватен живот и од светот на фудбалот. Зборуваше за Европското првенство кое уште не држи под импресии, зборуваше за детали од него, за живото во Шпанија и што значи да се биде професионален фудбалер.

Погледнете го целото интервју за Џентлмен Магазин

ФОТО: Џентлмен Магазин

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Васко Скендеровски и Бојана Скендеровски

Leave a Reply

Your email address will not be published.