Тајната за добриот урбан стил кај мажите

Мажите се делат на две категории, оние кои внимаваат премногу на својот стил и оние кои кои не се трудат премногу околу својот изглед. Има навистина се повеќе мажи кои се модни зависници и се во нивниот живот се врти околу стилот, сепак и можеби не треба да бидете толку преоптеретени за тоа.

Не станува збор дека другата категорија на мажи не е добра, но има нешто во тој кежуал стил што не привлекува. Можеби затоа што изгледа поприродно. Најпрво, мора една работа да решиме, а тоа е дека за добар стајлинг не е потребно многу време. Треба само да ги почитувате неколкуте златни правила.

Паметно одбирај ги парчињата и секоја комбинација ќе биде совршена.

А, што е она што е тајна на добриот изглед, појкрај гардеробата? Култните “старки” или некоја добра патика.

Прочитајте за еден од најголемите урбани џентлмени

Leave a Reply

Your email address will not be published.