Тимчо Муцунски: Најлесен начин да отворите врата е со добрина и почит (ВИДЕО)

Оваа среда од 20:45 часот на МРТ1 не го пропуштајте 38-то издание од Џентлмен Магазин. Овој пат ќе имате можност да го запознаете младиот и успешен Тимчо Муцунски, но од една поинаква страна. Надвор од политиката, за вредностите и добрите навики во животот.

СРЕДА, 14.07.2021- 20:45 часот на МТВ 1

#бидиџентлмен #негувамедобринавики

ПРОДУКЦИЈА: Фрајдеј Комуникации

Leave a Reply

Your email address will not be published.