Тимчо Муцунски: Сакам да бидеме генерација која ќе донесе позитивни промени (ВИДЕО)

Во Џентлмен Магазин, гостин ни беше еден млад политичар кој според многумина му претстои успешна политичка кариера. Тимчо Муцунски, роден на 29 јули, на исти ден со еден голем лидер Наполеон Бонапарта и еден голем актер Жарко Димоски.

Во политиката влегува со една цел да биде генрација која ќе донесе позитивни промени во нашето општество.

Неговиот начин на облекување е согласно приликите и како политичар треба да ги почитува некои одредени стандарди. Погледнете ја оваа емисија, која навистина вреди. Уживајте.

А еве што ќе гледате оваа среда на Џентлмен Магазин.

Leave a Reply

Your email address will not be published.