Топ 25 најлуксузни брендови во светот

Екстравагантни, несекојдневни, луксузни парчиња од најлуксузните брендови на светот се престиж за секој.

Секој би посакал да има бар по едно парче од некој од најлуксузните брендови на светот во својата колекција. Без разлика дали се работи за часовник, за кондури, за чанта, за одело, за накит, секој сака премиум да има.

Во прилог на текстот ви ги претставуваме 25-те најлуксузни брендови во светот.

GUCCI

Gucci

LOUIS VUITTON

ROLEX

BURBERRY

IWC SHAFFHAUSEN

ASTON MARTIN

CARTIER

PORSCHE

MAISON HENNESSY

BRUNELLO CUCINELLI

DOM PERIGNON

TOM FORD

TESLA

HERMES

CHANEL

Chanel Allure Home Sport Extreme

CREED

OMEGA

MONT BLANC

BENTLEY

BANG & OLUFSEN

LORO PIANA

JOHN LOBB

BERLUTI

SAINT LAURENT

Leave a Reply

Your email address will not be published.