Трите свети правила за долната облека од големиот Том Форд (ВИДЕО)

Големиот Том Форд секогаш има што да каже кога се работи за модата. Денеска ви ги презентираме неговите три правил на тема долна облека.

Пред да го погледнете 2 минутното видео, ние на кратко ќе опишеме за што станува збор.

Првото правило гласи – никогаш доста од долна квалитетна облека за која мора да имате уредна фиока во која се ќе биде распоредено како под конец.

Второ правило гласи – класични гаќи се носат под тесна облека и формална облека, а оние широките боксерки се носат под спортска поширока облека.

Трето правило – бидете смели, и во моментите кога знаете дека ќе останете по гаќи, не плашете се да изберете нешто пооткачено и со стил.

Leave a Reply

Your email address will not be published.