Три предлог петочки кежуал стилови на денот

Петок е ден кога може да се опуштиме, поготово ако сме имале напорна работна недела. А дефинитивно имавме сите. Премногу топло за да се работи нормално. И тоа е дефинитивно така.

За денеска имаме издвоено три машки модни стилови идеални за денеска.

ФОТО: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.