Убави луѓе, урбани ликови од кои можете многу да научите (ВИДЕО)

Уживајте во 25-то издание на Џентлмен Магазин заедно со успешниот бизнисмен и хедониста Дане Кузмановски и Бојан Саздов, претприемач кој зборува за читањето како навика на еден модерен господин.

Секогаш е задоволство да се има вака успешни и урбани ликови, кои со својата енергија поставуваат стандарди во нашата држава. Убавите работи сер неограничени, само треба да сакаме да ги правиме.

Leave a Reply

Your email address will not be published.