Утрински викенд пијалок “Еспресо Мартини” (ВИДЕО)

Замислете го ова: се будите накај 7 часот наутро и го започнувате денот со коктел. Да убаво читате со коктел, кој ќе ви ги отвори очите веднаш.

Еспресо Мартини е идеална комбинација за летните месеци од годината, затоа што дава одличен микс на кафе и освежителен алкохолен пијалок, кој не е многу силен.

Промовиран периодов од еден од најпознатите шанкерски инфлуенсери на Инстаграм, а имате и видео за тоа како најлесно да го направите во домашна атмосфера.

Leave a Reply

Your email address will not be published.