ФЕЈМИ ДАУТ, КИНЕМАТОГРАФ НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“: „ЗА 10 ГОДИНИ ОТСЕГА ЌЕ БИДАМ УШТЕ ПОУСПЕШЕН ПРИМЕР ЗА МЛАДИТЕ ТАЛЕНТИ“

Од снимател на спотови и реклами до кинематограф на филм, кој во еден замав го осветли и го разбранува целиот свет преку пораката што ја носи – Фејми Даут е светски наградуван професионалец зад камерите. Неговиот талент го препознаа светските фестивали, како што се Санденс, АСЦ и, секако, Оскарите. 

Погледнете го новото видео од серијалот на Халкбанк, каде што младиот Фејми Даут, снимателот на„Медена земја“, зборува искрено и непосредно за своите планови и надежи за следните 10 години. 

Видеосеријалот „Иднината е светла“ е дел од 10-годишнината од постоењето на Халкбанк на македонскиот пазар. Како и досега, Халкбанк продолжува со инвестирање во луѓето, нивниот потенцијал и во нивната светла иднина. 

Погледнете ги видеата од видеосеријалот на следниот линк:

Leave a Reply

Your email address will not be published.