ФОТО: Автомобил за вистинските џентлмени – Ferrari Testarossa

Ферари тестарсоа, култен автомобил од 90-те кој нема некој што не го слушнал. Револуција кога се работи за спортските автомобили во светот. овој култен убавец кој ни доаѓа од Италија е желба на секој маж кој има стил, и верувајте знаат зошто е тоа така.

Нема да должиме многу, ќе ве оставиме да уживата во оваа црвена убавица, скроена за вистински џентлмени.

Dirk de Jager
Dirk de Jager
Dirk de Jager
Dirk de Jager
Dirk de Jager
Dirk de Jager
Dirk de Jager
Dirk de Jager
Dirk de Jager
Dirk de Jager
Dirk de Jager
Dirk de Jager
Dirk de Jager
Dirk de Jager
Dirk de Jager
Dirk de Jager
Dirk de Jager
Dirk de Jager

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: ВИДЕО: Џентлмен Магазин – Mille Miglia, трка на вистинските џентлмени

Leave a Reply

Your email address will not be published.