(ФОТО) Најголемите фраери помеѓу шпиуните на филмското платно

Џејмс Бонд е може измислен лик во филмската индустрија кој е поим за стил за еден модерен господин и џентлмен, уште од времето на Шон Конери па се до времето на Даниел Крег. Но, тој не е единствениот мангупски шпиун во филмската индустрија. Погледнете кои се важат за најголеми фраери помеѓу шпиуните на филмското платно.

ШОН КОНЕРИ, GOLDFINGER

МАЈКЛ КЕИН, THE IPCRESS FILE

КОЛИН ФИРТ, KINGSMAN: THE SECRET SERVICE

КЕРИ ГРАНТ, NOTORIOUS

ХЕНРИ КАВИЛ, THE MAN FROM U.N.C.L.E.

РОБЕРТ РЕДФОРД, THREE DAYS OF THE CONDOR

ДАНИЕЛ КРЕГ, SKYFALL

ГЕРИ ОЛДМАН, TINKER, TAILOR, SOLDIER, SPY

ПОЛ ЊУМАН, TORN CURTAIN

РОБЕРТ ДЕ НИРО, RONIN

Leave a Reply

Your email address will not be published.