Фраерски купачи за ова лето (ФОТО)

Сепак ова лето 2021 ќе се насолиме. Пандемијата спласна, бројките се намалуваат, а со тоа се отвораат границите. Затоа кој може од вас, нека фаќа штрафта и на море.

На плажа секогаш се оди спремен, а најважно од се е да имате одлични шорцеви за бањање или купачи.

Ви претставуваме што е нај хит за оваа сезона.

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.