Фризури кои никогаш не излегуваат од мода

Еден од најважните елементи кај мажите и инивниот стил е фризурата. Таа покажаува за каков тип на маж станува збор. Дали сте среден, дали сте немиен и ред други параметри кои може да нзачат многу за вас. Машки фризури кои никогаш не излегуваат од мода е нешто најдобро за мажите со стил. Не експериментирајте со модерни и тренди фризури. Тоа не е воопшто фраерски, туку напротив, тотално е невкусно.

Еве кои фризури важат за класика и безвременски.

Кратка фризура како Идрис Елба и Бред Пит

Француска фризура или фризура која е позната по начинот на шишање. Кратко од страна и горе малку подолга фризура.

Афро фризура како кај Лени Кравиц на пример.

Следна е онаа фризура наречена “Pompadour” која ја носи Дејвид Бекам.

Уште една класика фризура е безвременска, кратко од страна, а горе долга коса, налик на оваа на Бред Пит.

Фризура наречена “кратко и јасно”

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Хигиената е пола здравје, еве кои навики треба секој маж да ги практикува

Leave a Reply

Your email address will not be published.