Фудбалски менаџер, сон на секој маж (ВИДЕО)

Сигурно многумина од вас, сакаат да бидат дел од светот на најдобрите фудбалери. Поучени од она што го гледаме, колкави на суми се вртат во фудбалот, и каков живот живеаат менаџерите на некои од најголемите фудбалски ѕвезди во светот, секој од нас би го посакал токму тоа, да работи работа од соништата. Да патува постојано, да ужива во ексклузивни ресторани и да се наоѓа помеѓу најдобрите и најпознатите.

Никола Ѓошевски Ѓоѓ е наш поранешен фудбалер кој е моменатлно менаџер на некои од најдобрите фудбалери кај нас, помеѓу кои и највредниот момнтално Елиф Елмас.

Во емисијата зборува за продажбата на Елиф во Наполи, за интересни случки, за тоа кој е најголемиот џентлмен во светот на фудбалот воопшто.

Исто така, зборуваме и со еден исклучителен човек, човек кој животот го посветува на играњето. Колку џентлмените или мажите кај нас, сакаат да играат, или знаат да играат, одговор ќе ви даде Илија Карадакоски, наш познат танчер и сопственик на школа за танцување.

Погледнете ја целата емисија.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Горан Цветинов, генерален директор на Нептун

Leave a Reply

Your email address will not be published.