Хедонистички BLACK FRIDAY кај нас (ФОТО)

Хедонистички BLACK FRIDAY во LGA. Само утре имате можност да купите се од асортиманот на аксесоари за пури (секачи, запалки и хјумидори) по супер попуст од -30%.

Ве очекуваме сите во продавницата на улица Никола Вапцаров 2 во центарот на Скопје!

Уживајте во секој момент!

Leave a Reply

Your email address will not be published.