Часови по мода и стил од Јоханес Хубл (ФОТО)

Денеска ви презентираме неколку работи кои мора да ги имате оваа пролет, а кои се задолжителни и за моделот и инфлуенсер Јоханес Хубл. Еден од најголемите фраери во светот.

Јоханес Хубл по потекло е од Германија. Сопруг е на една од најголемите стилски модни блогерки во светот Оливиа Палермо. Двајцата важат за диктатори на модата.

Постојано може да се видат како уживаат во Њујорк,или некое монденско место налик Сент Нориц или Монте Карло.

Leave a Reply

Your email address will not be published.