Часовник на неделата: Chopard Mille Miglia 2021 Race Edition

Mille Miglia, познатата трка на џентлмени, има свој познат часовник кој многумина го посакуваат. Оваа трка како што веќе сме пишубвале за неа, а и имавме специјална емисија датира од 1920 година и се возела од Бреша до Рим.

Chopard е главен спонзор на оваа легендарна трка уште од 1988. Секоја година прават специјална серија за секоја трка. Оваа година, по повод трката во 2021 која ќе се одржи неделава, Chopard го претстави најновиот модел.

Leave a Reply

Your email address will not be published.