Шеф Марк оваа недела во Џентлмен Магазин ве носи во светот на кулинарството (ВИДЕО)

Како што вели нашиот Жарко, едноставноста е перфекција. Грижете се за себе, грижејќи се за другите! Гледајте Џентлмен Магазин на МРТ1 оваа среда од 20:45 часот со еден навистина специфичен лик.

Шеф Марк е Џентлмен од Македонија, но од светски размери. СРЕДА, 30.06.2021- 20:45 часот на МТВ 1 #бидиџентлмен #негувамедобринавики

ПРОДУКЦИЈА: Фрајдеј Комуникации

Leave a Reply

Your email address will not be published.