Што е она што ги прави Швајцарските часовници толку скапи?

Специјалистите за технички часовници, Швајцарија, игра клучна улога во развојот на хронографи и е лидер во оваа индустрија. Фирмата ги сподели најдобрите моменти од освојувањето на небото, благодарение на своите цврсти, сигурни и високи перформанси и инструменти.

Погледнете го видеото подолу и дознајте како се произведуваат овие лускузни часовници и што е она што ги прави толку скапи.

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.