Што се прави во петок?!

Петок е денот кога ни завршува работната недела и почнува викендот. Денот кој ги спојува бизнисот и уживањето.

Денеска денот по правила на нештатат треба да ви биде лесен и едноставен, без премногу обврски околу работата. Треба да бидете опуштени, да уживате во она што го правите.

Задолжително во петок, после дел од активностите и обврските кои ги имате, дајте си време за вас и вашите моменти за уживање.

На пример, седнете некаде во некоја кафана или кафуле, и уживајте во добар пијалок и запалете си пура. Тоа е хедонситички момент кој многу ќе ви значи. Пробајте ќе видите.

Не заборавајте дека денеска, треба да се облечете баш онака кежуал, или по лабаво од она што го носите преку неделата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.