Ѓорѓи Симјаноски: Македонските џентлмени се повеќе сакаат да уживаат во коктели (ВИДЕО)

Нашиот најпознат бармен и коктел мајстор Ѓорѓи Симјаноски беше наш гостин во Џентлмен Магазин. Ѓорѓи зборуваше за коктелите, за културата на пиење, кој се омилените коктели на македонските мажи, но што пијат и жените.

Ни подговтви превкусен Аперол, кој според нашиот Жарко Димоски, и неговата импресија беше врвно дело на Ѓорѓи.

Ѓорѓи зборува за тоа како правилно се подготвува котел, колку се важни оние детали на кои никогаш не сме ни помислиле, од ледот до начинот на внесување на алкохолот во чашата.

Ѓорѓи, секоја чест. Вистински џентлмен! Разговорот со Ѓорѓи започнува на 26 минута.

Leave a Reply

Your email address will not be published.