Јахти, глисери,едрилици, медитеран… што се ќе гледате во новата епизода во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Во 37-то издание од Џентлмен Магазин ќе ве однесеме на едно поинакво патување низ Медитеранот, а сето тоа пропратено со убави и квалитетни мубаети со Коста Петров, директор на Фонд за иновации и технолошки развој (ФИТР).

ЧЕТВРТОК, 08.07.2021- 18:15 часот на МТВ 1

#бидиџентлмен #негувамедобринавики

ПРОДУКЦИЈА: Фрајдеј Комуникации

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.