Јован Деспотовски: Посвојувањето на дете е врв на човечката доблест (ВИДЕО)

Имавме шанса да зборуваме со Јован Деспотовски, директор на Дирекцијата за технолошко-индустриски развојни зони (ТИРЗ) на многу теми. Исклучителен џентлмен, со големи манири.

Ужива да чита New York Times со добар коњак.

Според него џентлмен е уживање во убавините на животот, добрите навики и однесување и да зрачиш со позитивна енергија. Тоа е вистинска одлика на џентлмените.

За повеќе погледнете го целото интервју со Јован Деспотовски.

ПРОДУКЦИЈА: ФРАЈДЕЈ КОМУНИКАЦИИ

Leave a Reply

Your email address will not be published.