Џентлмен Магазин во Кавадарци: Гости во новата епизода се Борче Стаменов и д-р. Весна Чемерска Попова (ВИДЕО)

Оваа среда ќе се одржи 10-та епизода од втората сезона на Џентлмен Магазин каде гостуваат Борче Стаменов и д-р. Весна Чемерска Попова.

Новото издание од Џентлмен Магазин го започнуваме од градот Кавадараци. Градот на лозарството и дом на најубавите македонски вина. Со добро вино, веројатно уште подобро ќе ве запознаеме со нашиот денешен гостин, еден од најголемите хуманисти кај нас, Борче Стаменов (Донирај Компјутер). Вино со врвен квалитет, одбрани сорти грозје и долгогодишна традиција на производство, се трите главни причини зошто треба да се проба вино произведено од мала семејна винарија.

На оваа тема ќе зборуваме со Д-р. Весна Чемерска Попова. Гледајте Џентлмен Магазин оваа среда од 20.45 на МРТ1 и уживајте!

Leave a Reply

Your email address will not be published.