ЏЕНТЛМЕН МАГАЗИН (Еп.25) – Дане Кузмановски и Бојан Саздов

Уживајте во 25-то издание заедно со успешниот бизнисмен и хедониста Дане Кузмановски и Бојан Саздов, претприемач кој зборува за читањето како навика на еден модерен господин. #бидиџентлмен​​​​​​​ #негувамедобринавики​​​​​​

Продуцент: Марко Костадиновски
Автор: Мартин Костадиновски
Водител: Жарко Димоски
Извршен продуцент: Слаѓан Јовановиќ
Сниматели: Славе Стојановски и Новица Крстиќ
Монтажа: Аце Бошковски
Продукција: ФРАЈДЕЈ КОМУНИКАЦИИ

Благодарност до Fashion Group Macedoniа, кои се погрижија за изгледот на водителот кој е облечен во брендот Aristoteli Bitsiani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.