ЏЕНТЛМЕН МАГАЗИН (Еп.26) – Дејан Лилиќ

Уживајте во 26-то издание со македонскиот филмски и театарски џентлмен, Дејан Лилиќ.

Освен тоа, ќе дознаете од каде потекнува приказната за филмскиот лик Џејмс Бонд, еден од најкултните филмски ликови. #бидиџентлмен​​​​​​​​ #негувамедобринавики​​​​​​​

Продуцент: Марко Костадиновски
Автор: Мартин Костадиновски
Водител: Жарко Димоски
Извршен продуцент: Слаѓан Јовановиќ
Сниматели: Славе Стојановски и Новица
Крстиќ Монтажа: Аце Бошковски
Продукција: ФРАЈДЕЈ КОМУНИКАЦИИ

Благодарност до Fashion Group Macedoniа, кои се погрижија за изгледот на водителот кој е облечен во брендот Aristoteli Bitsiani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.