ЏЕНТЛМЕН МАГАЗИН (Еп.27) – Драган Лазаров и Нора Шаќири Марковиќ

Во 27-то издание на Џентлмен Магазин ќе уживате со младиот и успешен адвокат Драган Лазаров кој негува убав стил и квалитетни навики и Нора Шаќири Марковиќ, дамата која плени со нејзината убава енергија и која ќе ни зборува за џентлменството од една друга страна.

Ќе слушнете и за навиките кои треба да ги негува еден маж со стил. #бидиџентлмен​​​​​​​​​ #негувамедобринавики​​​​​​​​

Продуцент: Марко Костадиновски
Автор: Мартин Костадиновски
Водител: Жарко Димоски
Извршен продуцент: Слаѓан Јовановиќ
Сниматели: Славе Стојановски и Новица Крстиќ
Монтажа: Аце Бошковски

Продукција: ФРАЈДЕЈ КОМУНИКАЦИИ

Благодарност до Fashion Group Macedoniа, кои се погрижија за изгледот на водителот кој е облечен во брендот Aristoteli Bitsiani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.