ЏЕНТЛМЕН МАГАЗИН (Еп.28) – Марко Јовановски и Аријана Коскарова

Уживајте во 28-то издание од Џентлмен Магазин заедно со:
– Марко Јовановски, успешен човек и генерален менаџер на компанијата М Кар со кој ќе зборуваме за вредностите на животот.
– Аријана Коскарова, успешна дама и основач на Creative Hub.

– Ќе ја слушнете и приказната за еден од најголемите џентлмени на сите времиња, Џани Ањели. #бидиџентлмен​​​​​​​​​​ #негувамедобринавики​​​​​​​​​

Продуцент: Марко Костадиновски
Автор: Мартин Костадиновски
Водител: Жарко Димоски
Извршен продуцент: Слаѓан Јовановиќ
Сниматели: Славе Стојановски и Новица Крстиќ
Монтажа: Аце Бошковски
Продукција: ФРАЈДЕЈ КОМУНИКАЦИИ

Благодарност до Fashion Group Macedoniа, кои се погрижија за изгледот на водителот кој е облечен во брендот Aristoteli Bitsiani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.