ЏЕНТЛМЕН МАГАЗИН (Еп.29) – Филип Ивановски и Ангелка Пеева Лауренќиќ

Уживајте во 29-то издание од Џентлмен Магазин заедно со:

– Филип Ивановски (генерален директор на Пакомак) е човек кој активно придонесува за позитивно менување на општеството во кое живееме. Доказ за успешната работа за г-динот Филип беше и наградата за Маж со најголем придонес во општеството кое ја доби на официјалниот избор на Мажи на Годината за 2019. Успешен и реализран менаџер кој паралелно е професор, експерт по операциски и продажен менаџмент.

Разговараме и со Ангелка Пеева Лауренчиќ, дама од која може многу да се научи. Екперт по комуникации и односи со јавноста. Долги години, активен политички чинител, но и жена со силни претприемачки способности. Важи за една од најуспешните жени-претпримачи кај нас. #бидиџентлмен​​​​​​​​​​ #негувамедобринавики​​​​​​​​​

Продуцент: Марко Костадиновски
Автор: Мартин Костадиновски
Водител: Жарко Димоски
Извршен продуцент: Слаѓан Јовановиќ
Сниматели: Славе Стојановски и Новица Крстиќ
Монтажа: Аце Бошковски
Продукција: ФРАЈДЕЈ КОМУНИКАЦИИ

Благодарност до Fashion Group Macedoniа, кои се погрижија за изгледот на водителот кој е облечен во брендот Aristoteli Bitsiani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.