10 карактеристики на вистинските џентлмени

Џентлмените се луѓе кои што постојано се едуцираат или развиваат себеси во насока на добрите навики. Секоја жена сака мажи, кои негиваат некои квалитетни карактеристики.

Постојат мажи кои го освојуваат срцето на својата дама, и таа дама никогаш не би погледнала друг маж.

Кратко и јасно.

1.Маж кој знае добро да готви и ужива во тоа

2. Мажи кои имаат автентичен стил, водат грижа за својот изглед и оние кои не би пуштиле пивски стомак кога ќе влезат во брак.

3. Мажи кои знаат како се користи машината за перење алишта

4. Мажи кои знаат како треба со децата, тука е да ги подели сите обврски и знае да постави приорите

5. Мажи кои сакаат да читаат книги

6. Финансиски добро поткован или спремен да работи и да заработи

7. Мажи кои не сакаат женски предрасуди, клише размислувања и однесување

8. Маж кој е емотивно зрел, интелегентен и со доволно животно искуство

9. Маж со богат внатрешен и друштвен живот и смисла за хумор

10. Маж кој го сака животот и ја сака својата жена

Leave a Reply

Your email address will not be published.