10 работи кои се заеднички за мажите со стил

Сигурно сте приметиле како одредени мажи имаат стил кој остава впечаток, а потоа сфаќате дека и некои други го имаат. Епа да знаете, дека сите овие мажи со стил имаат заеднички работи, и тоа не една, туку повеќе. Еве кои 10 работи се заеднички кај мажите со стил.

Знаат дека клучно е она шѕо го носите да ви е точно

Сите имаат некои основни парчиња гардероба во плакарот

Знаат дека класиката е најдобра и безвременска

Знаат дека не секој тренд е за следење

Имаат заштитен знак или униформа по која се препознатливи

Знаат како да ги комбинираат боите

Тие ја дефинираат облеката, а не таа нив

Имаат два до три парфеми по кои се препознатливи

Го одржуваат својот гардеробер

Се грижат за своето лице и тело

Leave a Reply

Your email address will not be published.