10 џентлменски заповеди: Kако треба да се однесувате спрема жената

Постои голема разлика помеѓу обичен маж и маж кој се вметнува во категоријата џентлмени. Прочитајте ги овие 10 џентлменски заповеди за тоа како треба да се однесувате спрема жените и видете дали спаѓате во оваа група.

  1. Биди џентлмен – покажи ги твоите најдобри манири
  2. Не ги тргај очите од неа
  3. Покажете интерес, немојте да глумите недостижен
  4. Подари цвеќе – верувале или не ама тоа секогаш поминува
  5. Биди опуштен во нејзиното присуство
  6. Биди пријател со оние кои ги сака – кога ќе пронајдете заеднички јазик со нејзините пријатели и фамилија, нема да има посреќна личност од неа
  7. Не заборавајте на вашите интереси – иако се се врти околу неа, она и понатаму сака вие да ги развивате своите цели и интереси
  8. Биди точен – ако касниш подобро дај некоја сериозна причина
  9. Запознај ја со својата фамилија
  10. Изненадувај ја – ситниците се многу важни

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Четвртото издание на изборот за “Мажи на годината” ќе се одржи на 24 Ноември во хотел Double Tree by Hilton Skopje

Leave a Reply

Your email address will not be published.