13 работи кои треба да ги има секој маж според Том Форд

Еден од најпознатите амерички креатори открива што се треба да поседува еден маж.

НАСМЕВКА

Смислата за хумор е основа на се. Тоа ќе ви помогне да ја освоите девојката која што сакате, да бидете опколени постојано со позитивни луѓе и да ги избегнете непријатните ситуации.

ПРАВИЛЕН ПОЧЕТОК НА ДЕНОТ

Секогаш денот нека ви започне со убаво кафе, секое утро прочитајте ги дневните весници и бидете информирани за случувањата во вашата земја и во светот.

СМИСЛАТА НА ИГРАТА

Секој од нас можеби е добар во некој спорт. Пробајте ги сите спортови кои ве привлекуваат. Самодовербата на терените ќе се префрли и на вашите други активности.

ПЕДАНТНОСТ

Секогаш имајте опокрај вас влажни марамици, крема за раце или нешто слично. Водете грижа за себе, а со тоа ќе покажете дека сте вистински маж.

ЗАШТИТЕН ЗНАК

Пронајдете го вашиот омилен парфем по кој ќе ве запамтат и постојано ќе ги асоцира другите на вас.

ОДЕЛО КОЕ ВИ ОДГОВАРА

Добро скроено темно одело може многу да ја зголеми вашата самодоверба.

КЛАСИКА

Секогаш имајте неколку пара класични црни кондури.

ФАРМЕРКИ

Неколку пара совршени фармерки лесно се вклопува во секаков вид на стил.

КВАЛИТЕТНА ДОЛНА ОБЛЕКА

На секои шест месеци целосно променете ги вашите фиоки каде што ги чувате чорапите и долниот веш. Гледајте да купувате долна облека од квалитетни материјали.

НЕШТО ПРЕФИНЕТО

Црн, квалитетен црн смокинг е нешто што мора да го имате.

ВПЕЧАТЛИВИ АКСЕСОАРИ

Добар часовник е безвременски.

ДЕТАЛИ…

Добри очила за сонце се секогаш одлика на вашиот стил.

УБАВА НАСМЕВКА

Започнавме со насмевката па сега и ќе завршиме. Добрите заби се една од работите кои најмногу ги забележуваат жените. Затоа грижете се за нив и покажете им на жените дека сте маж кој води грижа за себе.

Leave a Reply

Your email address will not be published.