18 работи кои ги одвојоуваат џентлмените од мажите

Трендовите постојано доаѓаат и си одат, различни пријатели и девојки поминуваат низ нашиот живот и си одат, но една работа кон која треба да се стреми секој маж е да биде џентлмен. Затоа денеска ќе ви претставиме 18 работи кои ги разликуваат обичните мажи од џентлмените.

 1. Никогаш не открива тајни и не збори нешто што не знае
 2. Секој џентлмен знае дека ако нешто вреди, се бори за тоа
 3. Џентлменот знае да игра
 4. Џентлменот и ја носи торбата на жената
 5. Џентлменот ја знае разликата помеѓу самодовербата и ароганцијата
 6. Џентлмените имаат отворени умови и размислуваат и имаат разбирање за сите работи
 7. Џентлменот постојано докажува дека каваљерите не се изумрени, а тоа го прави преку своите манири и одредените постапки
 8. Џентлменот никогаш не прави нешто со цел да повреди некој
 9. Џентлменот никогаш не ја лаже жената
 1. Џентлменот не го прави секогаш првиот потег
 2. Џентлменот размислува што ќе каже и го кажува она што го мисли
 3. Џентлменот секогаш го нуди столчето на жената и и ја отвара вратата
 4. Џентлменот е секогаш добро облечен
 5. Џентлменот секогаш прави контакт со очи
 6. Тој секогаш го нуди палтото на неговата девојка
 7. Џентлменот знае да готви
 8. Џентлменот секогаш ја испраќа девојката накај дома
 9. Џентлменот секогаш се нуди да плати

Затоа бидете џентлмени, негувајте добри навики и гледајте Џентлмен Магазин на МТВ секоја среда.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Часовник на неделата: Vacheron Constantin Fiftysix Day-Date Limited Edition

Leave a Reply

Your email address will not be published.