25 работи преку кои може да привлечете жена

Во продолжение ви прикажуваме 25 карактеристики кои се важни за секоја жена и на кој начин најлесно можете да ја привлечете:

 1. Здрав и светол изглед во очите – Ако се прашувате како да привлечете жена, изгледот е најважниот фактор. Здравјето на поединецот се рефлектира во очите, а здравјето укажува на добар партнер со здраво потомство.
 2. Самоуверен однос кон животот – Самодовербата покажува дека сте успешни и доверлива личност. Ако имате доверба во себе, полесно ќе им верувате на другите. како да привлечете жена
 3. Висина – Висината дава чувство на сигурност и заштита, што е многу привлечно за жените. Но, дури и нискиот човек може да проектира чувство на сигурност, што е еквивалентно на висина.
 4. Физичка сила и мускули – Мускуларноста создава чувство на возбуда и сигурност. Мускулите сигнализираат дека знаете како да ги користите, што навестува дека сте забавна личност.
 5. Смеењето прави луѓето да се чувствуваат поудобно, што значи дека ако таа се смее во ваше друштво, имате поголеми шанси таа повторно да сака да се дружи со вас затоа што е удобно.
 6. Интелигенција – Ова алудира дека сте паметни, а интелигенцијата им е привлечна на жените. Духовитоста треба да биде составен дел од секоја врска што ја имате.
 7. Разиграноста – Разиграноста значи дека сте забавна личност со која можете да бидете.
 8. Допирањето – Човечкиот допир е многу моќен и еден од начините на кој се создава привлечност. Лежерно допирајте ја личноста со која разговарате.
 9. Храброст – Храброста, во ситуации кои го бараат тоа, им сигнализира на жените дека ќе можете да ја заштитите.
 10. Возбуда за животот – Ако сте возбудени за тоа што ве очекува, тоа значи дека ќе и биде интересно.
 11. Непристапност – Луѓето повеќе ги интересира она што не можат да го имаат. Таму мора да најдете мерка, бидејќи жените брзо се откажуваат од она што изгледа невозможно.
 12. Насмевката е привлечна – Особено ако е реакција на нешто што тие го кажале.
 13. Вклучување шега – Ако знаете непријатните ситуации да ги претворите во смешни, ќе и бидете многу привлечни. Но, во никој случај не ги претворајте во потсмев.
 14. Фокусирајте се на работата – Жените сакаат мажи кои се посветени на она што го работат.
 15. Свирење на инструменти – Музичарите се многу привлечни за жените.
 16. Слава – Ако сте славни, многу луѓе ве познаваат, а ако многу луѓе ве познаваат, таа претпоставува дека веројатно сте важни. А да се биде важен е многу привлечен за жените.
 17. Безгрижност – Безгрижниот став е ослободувачки и затоа многу привлечен.
 18. Уредност – Добрата облека сигнализира добар статус, а жените сакаат статус.
 19. Накит – Ако имате уникатно парче накит, тоа ја покажува вашата уникатност.
 20. Чевли – вашите чевли секогаш треба да бидат уредни. Чевлите кажуваат многу за вас. Ако немате добри чевли, веднаш купете такви.
 21. Длабок глас – Девојките сакаат да уживаат кога слушаат убава боја на глас.
 22. Поза – За 1 секунда по вашето држење ќе процени дали сте и привлечни.
 23. Мирис – Бидете секогаш свежи и миризливи. Жените сакаат вистински машки мириси.
 24. Лидерство – Донесувајте одлуки, не паничите.
 25. Одлучност – Жените сакаат мажи кои знаат што сакаат.

Leave a Reply

Your email address will not be published.