3 сцени од порно филмовите кои секоја жена сака да ги испроба

Сексуалните фантазии се нормална и здрава работа за секоја врска. Затоа доколку сакате да предложите некоја нова лудост во спалната соба, ние имаме три препораки за вас.

СЕКС НА ЈАВНО МЕСТО – особено актуелно во топлите месеци што следат. Најдете го вистинското место, скриена клупа во паркот или некоја скриена мини плажа, и целосно опуштете се. Добри места според нас се и гардеробите во бутиците, тоалетот во авионите, и уште неколку слични места кои се користат за сексуални авантури во филмовите. Само гледајте да сте добро прикриени за да не се видите следниот ден на интернет

СЕКС СО ПОМАГАЛА – иако помагалата сеуште се табу тема во спалната соба, сепак девојките и тоа како ги обожаваат. Нормално во рамките на дозволеното и без екстреми доколку не ви се одобри.

СЕКС СО УЛОГИ – особено атрактивно за паровите кои долго се во врска. Одберете дали ќе крадете ликови од филмските сцени, или едноставно ќе глумите водоинсталатер или осамена домаќинка. Се е подобро од секојдневието. Еднаш ќе пробате, и ќе видите колку може едноставна финта со менување улоги да го зачини вашиот сексуален живот.

Leave a Reply

Your email address will not be published.