4 омилени места за секс според девојките

Kога размислуваме за сексот, локацијата е некогаш побитна и од самиот чин. А како мажите, така и голем број од жените имаат малку поинакви размислувања за локации за секс. Истражувањево во продолжение, открива што како.

Најновотo истражување во кое учествувале 3000 жени, вели дека, најатрактивно мeсто за секс за девојките се скалите. Тие сакаат моменти на неизвесност, и можност да бидете фатени и видени за време на сексот. Сепак, адреналинот е додатна помош за одлично сексуално доживување.

Второто најатрактивно место за секс според девојките се плажите. А летото = плажа. Забавен начин кој носи поинакво задоволство.

На трето и четврто место доаѓаат забавите (каде исто така може лесно да бидете фатени на дело), и секако канцеларијата. Нема потреба од објаснување колку јако место е секс на работната маса.

Интересно истражување, кое ќе дојде од голема помош при следниот ваш потег.

ФОТО: Unsplash 

Leave a Reply

Your email address will not be published.