5 задолжителни работи кои секој маж треба да ги поседува

Облекувањето и стилот кај мажите се сведува на деталите. Комбинирајте ги правилно и сте добиле многу. Однесете го вашиот стил на облекување на друго ниво. Ние ќе ви помогнеме за тоа.

Еве кои работи мора да ги поседува секој маж во гардероберот.

1. Панталони кои се до вашиот глужд

Оваа мода потекнува од Англија, а кај нас постои голема дебата околу ова прашање. Ние велиме да носите, бидејќи ве прави различни, ве прави модерни и ви дава посебен лик. Пробајте.

2. Чорапи

Добрата комбинација на чорапи знае да ве направи навистина да изгледате моќно, мангупски и со стил. Не се плашете да облечето некоја храбра боја на чорапи. Само можете да добиете.

3. Манжетни

Гледајте кога носите одело да носите и кошули со манжетни. Многу е пофраерски и моќно. Верувајте.

4. Аксесоари

Без разлика дали се работи за марама, марамче за сако, некоја алка, или што и да е, гледајте да ставите некаков аксесоар на вас.

5. Очила за сонце

Очила за сонце е безвременска работа, исто како и часовникот.

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.