5 знаци дека вашата девојка е опседната со сексот

По правило девојките се тие кои помалку мислат на сексот, додека мажите на него мислат секоја минута во денот. И често сакаме девојките да настојуваат на секс, затоа што нас понекогаш ни е незгодно и се чувствуваме дека сме премногу нападни. Затоа во продолжение 5 знаци кои укажуваат дека вашата девојка е опседната со сексот, а тоа дали е добро или лошо проценете си сами.

  1. Секогаш е расположена
  2. Неконтролирано лута со очите
  3. Се поврзува со сексот, од спорт до романи
  4. Секого го соблекува во мислите, и коментира со вас на таа тема
  5. Спремна е да оди било каде, било кога

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.