5 летни обувки кои може да се носат со шорцеви

Летниот период од годината е шанса за носење на полесна облека, да се одмориме од фармерките, и панталоните. Под лесна облека мислиме на шорцеви. Иако се забранети за комбинирање во деловниот свет и бизнис стилот, шорцевите се еден од најчесто комбинираните парчиња облека во лето. Тие лесно се комбинираат со обични маички, поло, па и кошули. Може да се комбинираат во сите ситуации освен како што пишавме и погоре, не смеат да бидат дел од бизнис стилот, освен во IT компаниите или оние компании кои немаат контакт со луѓе и се пред компјутер.

Тука се поставува прашањњето, со каков тип на чевли да ги комбинираме шорцевите. Зависно од приликите, можеме да комбинираме со што и да посакаме. Еве 5 типови на обувки кои се идеални за на шорцеви.

Сандали

Класични ниски чевли

Лоаферки

Патики

Бродарки

Погледнете што ќе гледате утре во Џентлмен Магазин.

Leave a Reply

Your email address will not be published.