9 совети за успешен брак од Бред Пит

Бред Пит имаше позади него брак со една од најубавите жени на сите времиња. После 11 години, приказната со Анџелина Џоли заврши. Иако според ситуацијата сметате дека Бред Пит не е оној кој треба да дели совети за брак, сепак од грешките се учи.

Еве ги неговите како бракот да Ви трае подолго…

  • Бидете со отворен ум и спремете се на компромиси
  • Сакајте ја Вашата жена со цело срце
  • Бидете спремни на тешки моменти во бракот
  • Никогаш не ги игнорирајте проблемите
  • Бидете среќни на тоа што го имате
  • Фокусирајте се на нејзините најдобри квалитети
  • Трудете се секој ден да и го направите подобар
  • Не пробувајте да ја промените
  • Секој ден покажувајте и дека ја сакате

Leave a Reply

Your email address will not be published.