Компанијата Адидас со нова колекција се враќа кон почетоците

Wales Bonner и Адидас неодамна ја претставија својата нова соработка за пролет/лето 2022 година, што воедно е четврти пат лондонска компанија и гигант за спортска опрема да креираат заеднички проект.

Новата колекција е директно инспирирана од познатите модели на патики од седумдесеттите и осумдесеттите години, музиката и стиловите кои како шумски пожар се проширија низ светот.

Елементите на новата колекција имаат две различни линии, а брендот Wales Bonner е задолжен да ја врати популарната силуета Samba и да ги претстави Country патиките. Самбата е направена од луксузни материјали, вклучувајќи клапи и детали од превртена кожа, вклучени на материјали слични на крокодилска кожа. Новите патики доаѓаат во црвена/бела или бела/зелена комбинација. И двете опции имаат специјално дизајнирани врвки за чевли кои се вклопуваат во палетата на бои на патиките. Погледнете повеќе:

Adidas Wales Bonner
Adidas Wales Bonner
Adidas Wales Bonner
Adidas Wales Bonner
Adidas Wales Bonner

За линијата Country, Wales Bonner и Adidas оживуваат и два целосно заборавени дизајни, од кои првиот е претставен во црна боја, комплет со три превртени кожни ремени од страна и брендирани сегменти од врвот на прстите, заедно со златни детали и црно/бело врвки. Друга шема на бои вклучува тонски кафеав дизајн, нагласен со сини детали на врвките.

Извор: Машки магазин

Leave a Reply

Your email address will not be published.