Sирнете во куќата на Стив Меквин во Малибу која се продава (ФОТО)

Не постои нешто што е повеќе кул од куќа на море и морскиот ветар. Во 1950 година еден од најголемите кул фраери во светот, Стив Меквин се сели во Малибу, Лос Анџелес. Неговиот стил и вкус за животот е специфичен што секој прав маж или џентлмен треба да го практикува.

Доказ за неговиот стил и начин на живот е и неговата куќа која оваа година се најде на продажба преку Sotheby’s, најголемата светска компанија за продажба на недвижности.

Sирнете и уверете се. Куќата се продава по цена од 12.200.000 долари.

ФОТО: Sotheby’s

Leave a Reply

Your email address will not be published.